Gaziantep İl/İlçe Oda ve Borsa Genel Sekreterleri İstişare Toplantısında

• 26.01.2018

Gaziantep İl/İlçe Oda ve Borsa Genel Sekreterleri Gaziantep Ticaret Borsası ev sahipliğinde İstişare toplantısında bir araya geldi.

İstişare toplantısında firmaların katma değer üreten teknolojik alt yapıya sahip olmasının öneminden bahsedildi, Ar-Ge çalışmaları ile ilgili Ekonomi Bakanlığı destekleri hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Sivil toplum kuruluşları üyeleri tarafından kurulması planlanan Ar-Ge merkezine GAÜN tarafından Akademik danışman atanacağı bilgisi verildi.

Firmaların Ar-Ge çalışmaları için İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından 75.000-500.000 TL mali destek verileceği bildirildi.Kosgeb Müdürü Sadık Gözek tarafından Cosme programı ve destekleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Gaziantep Ticaret Borsasında gerçekleşen istişare toplantısına Akademik Danışman Necip Fazıl Yılmaz, Kosgeb İl Müdürü Sadık Gözek, Gaziantep Ticaret İl Müdürü Bilal Yazıcı, Gaziantep Ticaret Borsası Genel Sekreteri Özgür Bayram Gaziantep Ticaret Borsası Genel Sekreter Yardımcısı Cem Bayram, Gaziantep Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Ayla Düzgören, Gaziantep Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Yusuf İvmen,İslahiye Ticaret Odası Genel Sekreteri Haşim Erdoğan, Nizip Ticaret Borsası Genel Sekreteri Eray Ölçal ve Nizip Ticaret Odası Sanayi Müdürü Suat Demirbilek katıldı.

• Gaziantep İl/İlçe Oda ve Borsa Genel Sekreterleri İstişare Toplantısında