Ak parti Gaziantep Milletvekili Adayları Nejat Koçer ve Yaşar Atılgan dan İslahiye Ticaret odasını ziyaret etti.

• 31.05.2018

Ak parti Gaziantep Milletvekili Adayları Nejat Koçer ve Yaşar Atılgan dan İslahiye Ticaret odasını  ziyaret etti.

Ak parti Gaziantep Milletvekil Adayları Nejat Koçer ,Yaşar Atılgan İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural , Ak parti islahiye ilçe Başkanı İbrahim Erdoğan ve parti üyeleri ile birlikte İslahiye Ticaret odasını ziyare ettiler.Milletvekili Aday tanıtımı sonrası,İslahiye Ticaret oda başkanı Selahattin Türkmen  oda hakkında kısa bir bilgilendirme konuşması yaptı.Ziyaret sonrası oda önünde hatıra fotoğraf çekildi.
  •  Ak parti Gaziantep Milletvekili Adayları Nejat Koçer ve Yaşar Atılgan dan İslahiye Ticaret odasını  ziyaret etti.