İletişim Hattı +90 (342) 862 11 26
Haberler

TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu Seçimleri

  • 10.01.2019

 TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu Seçimleri

Sayın Üyemiz;

TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Seçimlere ilişkin;

Seçmen listesine girecek Kurul üye kayıtlarının gerçekleşebilmesi için; İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeliği adayının ve İl Genç Girişimciler Kurul üyeliği adayının http://tobbgirisimcilik.org.tr adresinde bulunan başvuru formunu eksiksiz olarak doldurup 25 Ocak 2019 Cuma  gününe kadar Odamıza teslim etmesi gerekmektedir.

İl Kurulları’na üye olacak kişilerin;

 18 yaşından gün almış, 40 yaşından gün almamış olması, 
Ticaret Sicili’ne kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekmektedir. 
 Gaziantep’te bulunan bir fakülte, yüksekokul ya da enstitüde, girişimcilik konusunda çalışmalar yürüten üniversite öğrencileri, öğretim görevlileri veya öğretim üyeleri ile toplum nezdinde saygınlık uyandıran diğer gerçek kişiler de İl Kurul üyesi olarak yaş sınırı aranmaksızın belirlenebilmektedir.
Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu üyeliği onaylanan kişilerin; İcra Komitesi üyeliği için başvuruları 11 Şubat 2019 Pazartesi gününden itibaren bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte en geç 18 Şubat 2019 Pazartesi mesai bitimine kadar üyelerin bağlı bulundukları Oda/Borsa’ya teslim ederek yapılabilecektir.

Detaylı bilgi ve başvuru teslimatı için iletişim:

İSLAHİYE TİCARET ODASI

0 342 8621126

islahiyeto@tobb.org tr

İslahiye Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç