TOBB Türkiye 100 Programına Başvuru

• 24.01.2019

TOBB Türkiye 100 Programına Başvuru

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Odamıza iletilen yazıda; TOBB öncülüğünde, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde, Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerinin belirlenerek, söz konusu şirketlerin görünürlüklerini artırmak ve bu şirketlerin ekonomik bağlantılarını kuvvetlendirmek amacıyla "Türkiye'nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi-Türkiye 100" projesinin yürütüldüğü bildirilmiştir.

"Türkiye 100" programına başvurmak ve başvuru kriterleriyle ilgili ayrıntılı bilgi almak için, son başvuru tarihi 31 Ocak 2019 Perşembe günü olup (http://turkiye100.tobb.org.tr/) adresinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.