İSLAHİYE TİCARET ODASINDAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

• 11.04.2016

İSLAHİYE TİCARET ODASINDAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Emniyet  Teşkilatımızın 171. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Oda Başkanı Selahattin TÜRKMEN , Yönetim Kurulu Üyesi Özer KURT ile birlikte Şehit Polis Memuru ÖMER AKÇAN’ın ailesini ziyaret etti .

Başkan TÜRKMEN  Vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden o yiğitlerin aileleriyle tanışmanın, onları yetiştiren onlara vatan millet bilincini aşılayan anne, babalarını eş ve çocuklarını ziyaret etmenin  kendisine büyük mutluluk ve gurur verdiğini söyleyerek şehit ailelerinin şehitlerimizden bize emaneti olduğunu  ifade etti.

Şehit aileleri ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek devletimizin ve milletimizin destekleri kendilerini gururlandırdığını Vatanın ve milletin birliğinin daim olması yönünde temennilerde bulundular.

•  İSLAHİYE TİCARET ODASINDAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET