İletişim Hattı +90 (342) 862 11 26
Haberler

KOSGEB GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKASI TAKDİMİ YAPILDI.

  • 25.04.2016

İSLAHİYE TİCARET ODASI VE KOSGEB GAZİANTEP BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİ İLE KOSGEB DESTEKLERİ VE HİBE PROGRAMLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI VE GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKASI TAKDİMİ YAPILDI.


        Odamız tarafından İslahiye KOSGEB destekleri ve hibe programları bilgilendirme ve girişimcilik sertifikaları takdim törenine; İslahiye Kaymakamı Ramazan YILDIRIM, İslahiye Belediye Başkanı Kemal VURAL, Nurdağı belediye başkan yardımcısı Ekrem ŞENTÜRK, KOSGEB İl Müdürü Dr. Sadık GÖZEK, STK temsilcileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.  KOSGEB İl Müdürü Dr. Sadık GÖZEK, KOBİ destekleri ile kalıcı iş kolları oluşturarak istihdam sağlamayı amaçladıklarını belirterek, "Bölgeye uygun biber ve üzüm üretilmesi konusunda projeler hazırlanması durumunda gerekli destekleri sağlayacağız. Kursiyerlerimize bundan sonra yapacakları işlerde şimdiden başarılar diliyoruz" dedi. Oda başkanımız TÜRKMEN ‘’ Düzenlediğimiz bu toplantının İslahiye ve Nurdağı ilçelerimizin tek ortak kurumu olan İslahiye Ticaret Odası olarak İlçelerimizde yeni İş kurmak veya mevcut işlerini geliştirmek isteyen ve bölgemiz de faaliyet gösteren üyelerimize KOSGEB hibe destekleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamayı amaçladıklarını söyledi ve şöyle devam etti,

Türkiye ekonomisinin temelini oluşturan KOBİ’ler getirmiş oldukları istihdam ve katma değer ile bölgemiz ekonomik ve sosyal kalkınmasında önemli bir rol üstlenmektedir. Bölgemiz kalkınması öncelikle bölgedeki KOBİ’lerin geliştirilmesi ve rekabetçi bir yapıya kavuşturulması ile mümkündür. Ülkemizde birçok kurum ve kuruluş tarafından Kobilere çeşitli destekler sunulmakta olup bölgemizdeki yatırımcılar maalesef sunulan bu destekler ve teşvikler hakkında yeterince bilgi sahibi değildir. Bölgemizdeki yatırımcıların ve girişimcilerin bilgilendirilmesi amacı ile düzenlemiş olduğumuz ve destekler hakkında detaylı bilgilendirmelerin yer aldığı bu programın faydalı olmasını temenni eder hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Dedi.

KOSGEB tarafından düzenlenen kursların amacının anlatılmasının ardından kursa katılarak sertifika alma hakkını elde eden 58 kursiyere törene katılanlar tarafından sertifikaları verildi. Oda başkanımız Selahattin TÜRKMEN KOSGEB il Müdürü Dr. Sadık GÖZEK’e ilçemize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Teşekkür plaketi takdim etti. 

  • KOSGEB GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKASI TAKDİMİ YAPILDI.
  • KOSGEB GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKASI TAKDİMİ YAPILDI.
  • KOSGEB GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKASI TAKDİMİ YAPILDI.
  • KOSGEB GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKASI TAKDİMİ YAPILDI.
  • KOSGEB GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKASI TAKDİMİ YAPILDI.
  • KOSGEB GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKASI TAKDİMİ YAPILDI.

İslahiye Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç