İletişim Hattı +90 (342) 862 11 26
Haberler

İslahiye Ticaret Odası (İSTO) ve Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı işbirliği ile bilgilendirme toplantısı yapıldı.

  • 12.07.2018

         İslahiye Ticaret Odası (İSTO) ve Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı işbirliği ile bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İslahiye Ticaret Odası (İSTO) ve Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı işbirliğinde 'Duymadım demeyin yüzde 90 indirimi kaçırmayın' sloganıyla 'Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İlişkin Kanun' hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İslahiye Ticaret Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya; İslahiye Ticaret Odası Başkanı sayın Selahattin Türkmen, Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı sayın Halil Tekin Serbest Muhasebe Mali Müşavirleri ile çok sayıda İSTO üyesi katıldı.

Toplantının açılışında konuşan İslahiye Ticaret Odası Başkanı sayın Selahattin Türkmen,Yapılan kanuni düzenleme ile maliyeye borcu olanlar için son derece önemli fırsatlar sunulduğunu, Vergi affı düzenlemesinde tüm üyelerimizin faydalanması arzusuyla davetimizi kırmayarak bizleri bilgilendirmeye gelen Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin ve ekibine teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti 7143 sayılı yapılandırma  kanunu kapsamında odamız üye aidat borçlarına,  getirilen faiz affının, devam  ettiğini bu kapsamda üyelerimizin aftan faydalana bilmeleri için son başvuru tarihinin  31 Temmuz 2018 olduğunu  vurgulayarak  üyelerimizin  bu aftan yararlanması gerektiğinin  altını  çizerek sözü Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin’e bıraktı.

Sayın Başkan TEKİN ve Ekibi katılımcılara Vergi barışı, varlık barışı ve taşınmazların yeniden değerlendirilmesi konularında slayt eşliğinde bilgiler verdi.

Yapılan Bilgilendirmenin ardından Oda Başkanımız Sayın TÜRKMEN ve Sayın Başkan TEKİN ile katılımcılar arasında soru cevap şeklinde istişareler yapılarak tamamlandı.

Daha sonra Sayın Oda başkanımız TÜRKMEN Sayın Başkan TEKİN’e kıymetli vaktini ilçemiz için ayırdığından dolayı tekrar teşekkür etti ve bu tür toplantıların sıkça yapılması gerektiğinin altını çizdi.

  • İslahiye Ticaret Odası (İSTO) ve Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı işbirliği ile bilgilendirme toplantısı yapıldı.
  • İslahiye Ticaret Odası (İSTO) ve Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı işbirliği ile bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İslahiye Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç