İletişim Hattı +90 (342) 862 11 26
Haberler

Kolay İhracat Destekleri Animasyon Filmleri

  • 02.11.2018

Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü iştigal alanı içerisinde yer alan devlet destekleri kapsamında firmaların yurtdışına açılmaları ve ihracatlarını artırmaları amacıyla çeşitli enstrümanlarla firmalar desteklenmektedir.

Bakanlık tarafından gerçekleştirilen bir çalışma kapsamında yukarıda anılan desteklerden faydalanma potansiyeline haiz firmaların yüzde 76,8'inin desteklerden hiç faydalanmadığının tespit edilmiştir.

Bu bağlamda, desteklerin basit bir şekilde görseller yardımıyla anlatıldığı http://www.kolaydestek.gov.tr isimli platform oluşturulmuş ve kısa sürede yoğun bir ilgiye mazhar olmuştur.

Kolaydestek internet sitesinin yanı sıra, yine desteklerin daha anlaşılır hale getirilmesi amacı doğrultusunda 9 ayrı animasyon film hazırlanmış olup; desteklerin basit bir şekilde anlatıldığı bu animasyonların birçok televizyon kanalında kamu sporu olarak yayımlanmaya başlanmıştır.

Söz konusu animasyonlara http://www.kolaydestek.gov.tr adresi üzerinden ulaşılabileceği gibi indirilebilir yüksek kaliteli versiyonlar www.kolaydestek.gov.tr/animasyonlar adresinde yer almaktadır.

Üyelerimize duyurulur

İslahiye Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç