ODAMIZDAN BARIŞ PINARI HAREKATINA MANEVİ DESTEK

• 17.10.2019

Harekata manevi destek amaçlı hizmet binamızda Şanlı Türk Bayrağımızı dalgalandırıyoruz.

Başkanımız Selahattin TÜRKMEN; “Devletimizin ve Kahraman  Ordumuzun ,  sınırlarımızda  yapılanmaya  çalışan hain terör örgütlerine  karşı  başlatmış  olduğu Barış Pınarı Harekatını İslahiye İş dünyası Olarak  destekliyoruz. Kahraman Ordumuzun,  Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı Harekatlarında olduğu  gibi  Barış Pınarı Harekatında da sınırlarımızı  tehdit  eden  bölge  halkına  zulüm eden bölücü terör  örgütlerini temizleyerek  evlerinden ve yurtlarından  edilmiş  bölge halkını tekrar  yurtlarına  dönerek refah içerisinde  yaşamalarını sağlayacağından zerre  kadar şüphemiz  yoktur. Rabbim  Ordumuzun , Mehmetçiğimizin Yar ve Yardımcısı olsun. Yüce Allah ayaklarını  taşa değdirmesin. Harekatta şehit  düşen  askerlerimizin ve  sivil halkımıza Allah’tan rahmet  ailelerine  sabır diliyorum.’’ Dedi.

• ODAMIZDAN  BARIŞ PINARI HAREKATINA  MANEVİ DESTEK