BORÇ YAPILANDIRMA DUYURUSU

• 08.12.2020

Sayın Üyemiz;

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun” 17/11/2020 tarih ve 31307 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanun çerçevesinde, Oda ve borsalara aidat borcu olan üyeler, borçlarını gecikme cezasız peşin olarak ödeyebilir veya gecikme cezasız olarak 6 taksitte ödemek üzere yapılandırabilirler.

Ödemelerinizi; odamız veznesinden nakit veya kredi kartı ile, İnternet sitemiz üzerinden Kredi kartı ile veya bankadan Eft/Havale yöntemi ile yapabilirsiniz.

Yasadan faydalanmak isteyen üyelerin 31 Ocak 2021 tarihine kadar Odamız Muhasebe Müdürlüğüne dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir.

Ayrıntılı  Bilgi İçin  0342 862 11 26

• BORÇ YAPILANDIRMA DUYURUSU