İletişim Hattı +90 (342) 862 11 26
Haberler

İSTO VE ZİRAAT BANKASI TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI İÇİN İMZA ATTI

  • 18.12.2020
  • islahiye

 İslahiye Ticaret Odası (İSTO), üyelerinin ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânı için Ziraat Bankasının “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı” ürünü için iş birliği protokolü imzaladı.

10 Aralık’ta, Ziraat Bankasının “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı” ürünü için TOBB ile yapılan imza töreninin ardından imzalar bu kez de İSTO üyeleri için atıldı.

İslahiye Ticaret Odası (İSTO) Yönetim Kurulu Başkanı  Selahattin TÜRKMEN’nin ve T.C. Ziraat Bankası İslahiye Şubesi Müdürü Şenel DEMİRCİ’nin imzaladığı protokol ile  İSTO üyelerin ticari mal alım-satımlarında, güvenli ticaret ve kolay finansman imkânı için Ziraat Bankası ile güçlerini birleştirdi.

İmzalanan protokol ile alıcı ve satıcının güven içinde alışveriş yapmasının önü açılacağını ifade eden İSTO Başkanı Türkmen;  ‘‘Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi üreticiler ve satıcılar tahsilat ile uğraşmadan güven içinde mallarını satabilecekler. Bu protokol tedarik zincirinin aksamadan sürdürmesine ciddi bir katkı sağlayacaktır. Üreticilerin veya satıcıların tahsilat ile uğraşmadan güven içerisinde mallarını satabileceklerdir. Üreticilerimiz sattıkların malın bedelini alacak riski taşımadan Ziraat Bankası garantisi ile peşin veya taksitle alabileceklerdir. Üyelerimiz böylece nakit akışını öngörülen hale getirmiş olacaklar ve alıcılarda uygun maliyetle finansman temin ederek tedarik ihtiyaçlarını karşılayacaklardır. Firmalarımız nakit akışlarının rahatlatacaklar yani kısaca mal almak gerektiğinde bu kart ile para ödemeden satın alma işlemlerini yapacaklar satıcı da bu kimdir diye endişe etmeden malını güvenle satıp parasını bankadan tahsil etmiş olacaktır. Dolayısıyla alım ve satımın önündeki engelleri güven problemini ortadan kaldırmış oluyor, hem de Ziraat Bankası'nı destekleriyle finansmana daha kolay bir şekilde ulaşmış oluyoruz. Bu sistemde 18 aya kadar taksitlendirme yapılabiliyor tabi bunun banka üzerinde bir maliyeti vardır. Üyelerimiz Ziraat Bankası’na başvuru yapması halinde detaylı bilgi alabileceklerdir. İsteyenler taksitle satıp paralarını günlük olarak hesaplarına geçirebilirler. İsteyenlerde paranın vadesini bekleyip vade sonunda belli bir gün bekleyerek paralarını tahsil etmiş olacaktır. Burada esas olan arada ne çek ne senet uğraşmadan satıcının direkt muhatabı Ziraat Bankası olacak alıcının da muhatabı Ziraat Bankası olacak bu şekilde güven problemini de ortadan kalkmış olacaktır. Bu imkandan üyelerimizin sağlanmasını sağlayan TOBB ve Ziraat Bankasına üyelerimiz adına  teşekkür ederiz. Uygulamanın ilçemize ve üyelerimize  hayırlı olmasını bu şekilde üyelerimizin  ticaret yapabilmeleri için  önlerinin açılacağı projelerin  çoğalmasını  temenni ediyorum dedi.’’

Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı bilgi notu için tıklayınız.

  • İSTO VE ZİRAAT BANKASI TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI İÇİN İMZA ATTI

İslahiye Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç