İletişim Hattı +90 (342) 862 11 26
Haberler

İSLAHİYE TİCARET ODASI SOSYAL TESİSLERİ İHALE DUYURUSU

  • 13.07.2021
  • islahiye

İSLAHİYE TİCARET ODASI BAŞKANLIĞINDAN

1- İHALENİN KONUSU:

Odamıza ait  Çamlıca Mah. Santral Cad. no 92 İslahiye / Gaziantep adresinde bulunan Binamız Sosyal tesisleri bünyesindeki Restoran , Butik Otel ve Düğün salonu mevcut donanımları ile 5+5 yıllığına kiraya verilmesi için ekli şartname hükümlerine göre kiralanması işi.

2-YAPILACAK İŞİN SÜRESİ:

Sözleşme tarihinden itibaren 5+5 yıl süre ile yapılacaktır.

3-MUHAMMEN BEDEL  :

İhale konusu iş, aylık 10.000 TL ( On bin Türk Lirası ) olmak üzere, 5+5 yıllık toplam muhammen bedeli 1.200.000 TL (Bir Milyon İki Yüz Bin Türk Lirasıdır) ‘dır.

4- İHALENİN YAPILIŞ ŞEKLİ:

İhale yasası 2886 sayılı kanunun 40. ve ilgili maddeleri gereğince Kapalı teklif usûlü ile yapılan artırma ihalelerinde; Kapalı teklifler açıldıktan sonra geçerli en yüksek teklifin altında olmamak üzere, oturumda hazır bulunan isteklilerden sözlü veya yazılı teklif alınmak suretiyle ihale sonuçlandırılacaktır.

5- İHALE ŞARTNAMESİNİN TEMİNİ ve BEDELİ:

İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini 500,00.-TL karşılığında Genel Sekreterlik Biriminden  temin edebilirler.                                                                

6-GEÇİCİ  TEMİNAT MİKTARI :

İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler, yukarıda belirtilen yerin 5+5 yıllık muhammen bedeli 1.200.000 TL ’nin % 3 geçici teminatı 36.000 -TL ’dir. % 3 geçici teminatı  odamız Vakıflar Bankası İslahiye Şubesi Vakıfbank TR65 0001 5001 5800 7305 5331 11 nolu hesaba nakden yatırabilecek veya aynı miktar geçici teminatı limit dahili Banka Teminat Mektubu olarak odamız Genel Sekreterlik Birimine vereceklerdir.

Kati teminat miktarı ihale sonrasında esas bedelin % 10 olarak verilecektir.

7-İHALENİN SAATİ,YERİ ve EVRAKLARIN TESLİM SÜRESİ :

Söz konusu yerin ihalesi 29/07/2021 Perşembe  günü saat 14.00’da İslahiye Ticaret Odası Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda ihale Komisyonunca  yapılacaktır.

İhaleye iştirak edeceklerin, aşağıda istediğimiz belgelerle birlikte odamız Genel Sekreterlik Birimine  en geç 29/07/2021 Perşembe  günü saat 14.00 a kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen gün ve saatten sonra yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. 

8-İHALEYE  GİREBİLME  ŞARTLARI:

Odamızca yapılacak olan ihaleye katılacak olan gerçek ve tüzel kişilerde aşağıdaki şartlar aranır.

  1. A) İstekli gerçek kişi ise;
  2. a) Kanuni ikametgâhı olması,
  3. b) Türkiye’de tebligat için adres göstermesi, varsa telefonunu bildirmesi,
  4. c) Vekâleten iştirak ediyorsa yetkili olduğuna dair Noterden vekâletname,
  5. d) İhaleye iştirak eden taraflardan her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname,
  6. e) Noterden tasdikli imza sirküleri,
  7. f) Nüfus Cüzdanı fotokopisi,
  8. g) Şartname bedelinin ödendiğine dair makbuz
  9. h) Geçici teminatın yatırıldığına dair banka veya vezne alındı makbuzu ile Limit Dâhili Banka Geçici Teminat Mektubu, (Geçici teminat olarak Devlet Tahvili, Hazine Kefaletine haiz tahviller de kabul edilir.)
  10. B) İstekli tüzel kişilik ise;
  11. a) İdare merkezinin bulunduğu yerin mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret Odasından veya diğer resmi makamdan şirketin siciline kayıtlı ve halen faaliyette olduğuna dair ihale yılı içinde alınmış belge,
  12. b) Şirketin imza ve yetki sirkülerinin veya şirketin adına girişimde bulunacak (İhaleye girecek) kimse veya kimselerin bu şirketin vekili olduğuna dair noterden onaylı vekâletname,
  13. e) Türkiye’de tebligat için adres göstermesi ve telefon bildirmesi,
  14. f) Geçici teminatın yatırıldığına dair banka veya vezne alındı makbuzu ile Limit Dâhili Banka Geçici Teminat Mektubu, (Geçici teminat olarak Devlet Tahvili, Hazine Kefaletine haiz tahviller de kabul edilir.)
  15. g) İhaleye iştirak eden tarafından her sahifesi ayrı ayrı imzalanmış şartname
  16. h) Şartname bedelinin ödendiğine dair makbuz

Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin (A) ve (B) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belgeler,

 İhaleye iştirak edeceklere ilanen duyurulur.

  • İSLAHİYE TİCARET  ODASI  SOSYAL TESİSLERİ İHALE DUYURUSU

İslahiye Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç