DÖRTYOL TİCARET SANAYİ ODASI İLE KIYASLAMA ÇALIŞMASI YAPTIK.

• 03.08.2021
TOBB Akreditasyon Standardı kapsamında  bölgemize  yakın  olan DÖRTYOL TİCARET VE SANAYİ ODASI ile  mevcut durum analizi ve kıyaslaması yapıldı. Kıyaslamaya Dörtyol Ticaret Sanayi Odası Genel Sekreteri Ahmet Karapür, Kalite Yönetimi ve Akreditasyon Sorumlusu Melih Dönmez, Odamızdan ise Genel Sekreter Haşim Erdoğan, Kalite Yönetimi ve Akreditasyon Sorumlusu Kadir Türkmen katılm sağlamışlardır.

Üyelerimize  daha kaliteli hizmet vermek için yapmış olduğumuz  bu çalışmada  sistemimize  entegre  edebileceğimiz iyi uygulamalar  araştırılmıştır.
  • DÖRTYOL TİCARET SANAYİ ODASI İLE KIYASLAMA ÇALIŞMASI YAPTIK.