İşyerleri için Afet Farkındalık Eğitimi

• 27.08.2021

Birliğimiz organizasyonunda, 1 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 14:00'te internet üzerinden " İş Yerleri için Afet Farkındalık Eğitimi" düzenlenecektir. Eğitim programına ilişkin davet ekte sunulmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile AFAD iş birliğinde gerçekleştirilecek olan webinarda 2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı çerçevesinde afetler kapsamında iş yerlerindeki riskler, afet ve acil durum öncesi hazırlıklar, afet ve acil durum sonrası ilk saatlerde yapılması gerekenler ile afet acil durum sırasında doğru davranışlar anlatılacak olup program sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Eğitime katılımınızı bekliyoruz.

Üyelerimize duyurulur.

Katılım ve detaylı bilgi için tıklayınız.

• İşyerleri için Afet Farkındalık Eğitimi