Vergi Mükellefiyeti Terk Durumunda Olan Üyelerimize Önemli Duyuru

• 05.04.2023
Vergi Mükellefiyeti Terk Durumunda Olan Üyelerimize Önemli Duyuru
Vergi mükellefiyeti terk durumunda olan üyelerimizin odamızdan kayıtlarını sildirmeleri halinde 7440 sayılı kanun kapsamında vergi mükellefiyetinin sona erdiği tarihten sonra tahakkuk etmiş aidat borçları ile gecikme zamları tahsil edilmeyecektir.
Aynı kanun kapsamında adres değişikliği, merkez nakli (aynı il içi), tasfiye, terkin, deprem den dolayı vefat nedeniyle hisse devri ve yetkili atama tescil işlemleri 31.07.2023 tarihine kadar harçtan muaf tutulmuştur.
Her iki kanundan faydalanmak isteyenlerin 31.05.2023 tarihine kadar odamıza şahsen başvuru yapması gerekmektedir.
İlgili üyelerimize önemle duyurulur.
  • Vergi Mükellefiyeti Terk Durumunda Olan Üyelerimize Önemli Duyuru