GAZİANTEP GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU YÖNETİM KURULU ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 13.02.2015

Gaziantep genç girişimciler kurulu yönetim kurulu başkanı sayın İbrahim Yetkinşekerci ve Yönetim kurulu üyeleri haftalık olağan toplantılarını  odamız Hizmet Binasında yaptı. Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Selahattin TÜRKMEN ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Ali GELEBEK ve Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Özer KURT bey’in de hazır bulunduğu toplantıda İslahiye ilçemiz için  Genç girişimciler olarak proje , sosyal etkinlikler ve Genç girişimcilerin iş dünyasına atılmalarında elinden gelen her türlü desteği vereceklerini ifade eden sayın başkan Yetkinşekerci TOBB nin bir oluşumu olan ve çok büyük önem verilen genç girişimciler kurulunun kuruluş amacı ve yaptığı faaliyetlerden bahsederek  daha fazla genç girişimci kazanılması konusunda farklı projeler kapsamında eğitimlerin olacağını belirtti.

Bu kapsamdaki projelere katılımın il bazında değil de ilçeleri de kapsayacak şekilde olmasını ifade eden sayın başkana Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Selahattin TÜRKMEN bu konuda kendisinin bizzat ilgileneceğini ifade etti ve sözlerine şöyle devam etti.

‘’ Gerçekten sadece İlimiz yada ilçemizin değil Türkiye’nin en büyük sorunlarından birisi olan bu konuda  ;  yapılacak her türlü faaliyetin İslahiye Ticaret Odası Bizzat içinde yer alacaktır dedi ve Genç Girişimciler Kurulu İslahiye Temsilcimiz sayın Mustafa GELEBEK’in de tecrübelerinden faydalanılarak  İslahiye Ticaret Odası olarak hazırlayacağımız projelerle ve yapılacak istişare toplantıları ile ilçemizde kuruluş aşamasında olan Organize Sanayi Bölgesinin de dikkate alınarak bu konun hassasiyetine vurgu yapmıştır.’’

İslahiye ilçemizin önde gelen iş adamlarından olan sayın Başkanımız Selahattin TÜRKMEN iş hayatındaki başarı hikayesinden kısaca bahsederek Genç girişimcilere örnek olmasını , tecrübelerin paylaşıldıkça anlam kazandığını ve her başarılı insanın tecrübelerini ve bilgi birikimini yeni nesillere mutlaka aktarması gerektiğini ifade etti. İslahiye ilçemizde yapılan yatırımlar ve yapılması gereken yatırımlardan da bahseden Oda başkanımız sayın Selahattin TÜRKMEN toplantının faydalı geçtiğini ve bu tür toplantıların sık sık ve daha geniş kapsamlı yapılması gerektiğini ifade etti.

• GAZİANTEP GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU YÖNETİM KURULU ODAMIZI ZİYARET ETTİ