İSLAHİYE TİCARET ODASI ANKARA’DA

• 15.05.2024

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 80. Genel Kurulu kapsamında İslahiye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin TÜRKMEN, Meclis Başkanı Hüseyin ERDOĞAN ve Genel Sekreter Kadir TÜRKMEN Ankara’da düzenlenen etkinliklere katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 80. Genel Kurul 1. Günü Anıtkabir ziyaretiyle başladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde, TOBB Genel Kurul Divanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundu.

Anıtkabir’de Atamızı ziyaret eden heyet TOBB İkiz Kulelerde Oda ve Borsalarımızın açmış olduğu coğrafi işaretli ürünlerin sergilendiği stantları ziyaret ettikten sonra Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) Olağan Genel Kurulundan sonra Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni düzenlendi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu,”Türk iş dünyasının çatı kuruluşu olarak bu sene 80’inci Genel Kurulumuzu gerçekleştiriyoruz. Sizlerin bize en büyük emanetiniz olan Cumhuriyete, bağımsızlığımıza ve millet egemenliğine sahip çıkmayı her daim namus ve şükran borcu bildik. İlkeleriniz ışığında ülkemizin ekonomisini büyütebilme, istihdam oluşturma ve halkımızın refah seviyesini yükseltebilme gayretimizden asla vazgeçmeyeceğiz”dedi.

• İSLAHİYE TİCARET ODASI ANKARA’DA