POLİS HAFTASI MESAJI

• 04.04.2016

İSLAHİYE TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANINDAN

POLİS HAFTASI MESAJI

10 Nisan 1845’de Emniyet Teşkilatının Kurulmasıyla Cumhuriyetimizin en köklü kurumlarından biri olan emniyet teşkilatımız Demokratik düzenin, temel hak ve özgürlüklerin korunması, huzur ve güven ortamının, kamu düzeninin sağlanması gibi önemli görevler üstlenmesi  Anayasa ve yasalara bağlılıkla yerine getirdiği göreviyle halkımızın da takdirini kazanmıştır. 171 yıl boyunca kendini sürekli yenileyen ve geliştiren Emniyet Teşkilatımızın, hizmetlerini başarıyla sürdüreceği daha nice yıllarda; değişim ve gelişime açık, altyapısını güçlendiren, hizmetlerinde çağın gerektirdiği teknolojiyi kullanan bir yapıyla halkına hizmet edeceğine olan inancım tamdır. 171. YILINI KUTLADIĞIMIZ Polis haftasının Emniyet Teşkilatımızın tüm çalışanlarına sağlık ve mutluluk, gazilerimize uzun ömürler, görevleri başında şehit olan emniyet personelimize de Allah’tan rahmet diliyorum.

SELAHATTİN TÜRKMEN

İSLAHİYE TİCARET ODASI YÖN.KUR.BŞK.

• POLİS HAFTASI MESAJI