GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN ADİL KONUKOĞLUNDAN ODAMIZA ZİYARET

• 02.04.2014

GSO Yönetim kurulu başkanı sayın Adil KONUKOĞLU ve Beraberindeki Heyet ile Odamızı ziyaret ettiler. Sayın Başkanın ziyaretleri esnasında Oda Başkanımız Sayın Selahattin TÜRKMEN ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz hazır bulundu. Oda Yönetim Kurulu eski Başkanımız Sayın Kemal Vural'ın İslahiye Belediye Başkan adayı olması nedeni ile boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığına seçile Başkan Sayın Selahattin TÜRKMEN'e hayırlı olsun diyen Konukoğlu sözlerine şöyle devam etti. OSB çalışmalarının bitmesi ve Dörtyol Tünelinin önümüzdeki yıllarda tamamlanması ile birlikte islahiye'nin yatırım için bir cazibe merkezi haline geleceğini belirtti. Oda Başkanımız Sayın Selahattin TÜRKMEN ve OSB Yön.Kur. Başk. vekili Sayın Haydar YALÇINKAYA Sayın Konukoğlun'a vermiş oldukları destekten dolayı plaket takdim ettiler.