30. GAPSHOES FUARI KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI

• 11.12.2019

30. GAPSHOES FUARI KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI

GAPSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Kış Fuarı düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarın açılışına, Gaziantep Valisi Davut Gül, Milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve Odamızı Temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Selahattin TÜRKMEN katılım sağladı.

Gaziantep Valisi Davut Gül yaptığı konuşmada fuarın sektöre, kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileyerek emeği geçenleri tebrik etti.

•  30. GAPSHOES FUARI KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI