İletişim Hattı +90 (342) 862 11 26
Haberler

İSLAHİYE TİCARET ODASINDAN ÜYELERİNE ANLAMLI ZİYARET

  • 13.02.2015

İslahiye Ticaret Odası üye bilgilerini güncelleme ve odamız hakkındaki üyelerimizin beklentileri görüş ve önerilerini dinlemek üzere Başta Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Selahattin TÜRKMEN olmak üzere Oda Yönetim Kurulumuz ve Oda Meclisimiz’in de bizzat katıldığı ziyaretlerde Oda üyelerimize Yeni Yıl hediyesi olarak Ajanda , Kalem ve Türkiye’nin Farklı yerlerinde Faydalana bileceği Üye Oda Kimlik Kartları bizzat takdim edilmiştir.

Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Selahattin TÜRKMEN yapılan bu çalışmanın daha kaliteli ve verimli hizmet verilmesi hususun da faydalı bir çalışma olduğunu ifade ederek  geleneksel hale getirilip her yıl ocak ayında böyle çalışmaların yapılacağını ifade etti. Ayrıca üyelerimiz ile daha fazla bir araya gelebilmek için odamız tarafından düzenlenecek olan organizasyonlara devam edileceği, Personelimizin daha kaliteli ve Hızlı hizmet verebilmesi için gerekli alt yapı çalışmalarına hız verileceğini söyledi.   

  • İSLAHİYE TİCARET ODASINDAN ÜYELERİNE ANLAMLI ZİYARET
  • İSLAHİYE TİCARET ODASINDAN ÜYELERİNE ANLAMLI ZİYARET

İslahiye Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç