UNDP Depremden Etkilenen Küçük İşletmelerin Desteklenmesi Hibe Programı

• 14.11.2023

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Odamız İş Birliğinde, “Depremden Etkilenen Küçük İşletmelerin Toparlanmasına Yönelik Bölgesel Hibe Programı” kapsamında gerçekleşen imza protokolüne Kaymakamımız Sn. Mehmet SOYLU, UNDP temsilcileri Louisa VİNTON, Arzu KARAARSLAN AZİZOĞLU, Hamit DOĞAN ve hibe alacak işletme sahiplerimiz  katılımda bulundu.

İmza protokolü hakkında açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanımız Selahattin TÜRKMEN: “Hibe Programı ile bu illerde depremden zarar gören girişimcilerin ve işverenlerin hasarlı işletmelerini tekrar ayağa kaldırmasına katkı sağlanması amaçlanmaktadır. Bugün Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Odamız iş birliğinde, Türkiye'nin güneyindeki 11 ilde depremden etkilenen küçük işletmelerin toparlanmasına yönelik bölgesel hibe programı kapsamında İslahiye ve Nurdağı’nda başarılı olan hibe sahiplerini açıklamak üzere toplanmış bulunmaktayız. Bu hibede emeği geçen herkese şahsım ve İslahiye Ticaret Odası adına teşekkürlerimi sunuyorum." Dedi.

• UNDP Depremden Etkilenen Küçük İşletmelerin Desteklenmesi Hibe Programı