İletişim Hattı +90 (342) 862 11 26
Haberler

İSLAHİYE TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI SELAHATTİN TÜRKMEN'İN YENİ YIL MESAJI

  • 29.12.2023
  • islahiye

“2023 yılı acısıyla tatlısıyla son buluyor. Yaşadığımız deprem felaketi hepimizi derinden etkiledi. 11 ilde büyük bir yıkım yaşadık. Sevdiklerimizi, yakınlarımızı, yarınlarımızı ve umutlarımızı bir gecede kaybettik. Bir olduk, birlik olduk. Birbirimize sarıldık. Milletimizin feraseti, birlik ve beraberliğe olan inancı sayesinde tüm bu zorluklara hep birlikte göğüs gerdik. İş dünyası olarak da 2023 yılında devletimizin ve milletimizin yanında yer aldık. Bu vesile ile depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.

2023 yılı, halen devam etmekte olan Rusya – Ukrayna savaşı ve İsrail - Filistin savaşı (vahşeti) ile sürecin olumsuzluklarının hissedildiği bir yıl olarak hafızalardan çıkmayacaktır. Özellikle yakın coğrafyamızda yaşanan gündem, 2024 yılında da ekonomik koşullarımızı zorlaştıracak gibi gözüküyor.

Odamız olarak üyelerimizden gelen talepleri başta TOBB Başkanımız olmak üzere her platformda dile getirdik, getirmeye devam edeceğiz. Bu kapsamda 2024 yılında da İslahiye TO olarak öncelikle üyelerimize, ilçemize ve ülkemize fayda sağlamanın gayretini vereceğiz.

1923’te kurulan Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını yaşamak da bizlere kısmet oldu. Üretmeye, ülkemize için katma değer üretmeye, istihdamı geliştirmeye devam edeceğiz.

2023 yılında da çalışmalarımızı yaparken üyelerimizin beklentilerini gerçekleştirmenin, İslahiye ve Nurdağı’nın ticari, ekonomik her alanda ulusal ve uluslararası tanınırlığını ve etkinliğini arttırmanın gayreti içinde olduk. 2024 yılında da çalışmalarımıza üyelerimiz, İslahiye ve Nurdağı halkından aldığımız güçle daha büyük bir heyecan ve istekle devam ederek ilçemize hizmetlerimizi sürdürmenin mücadelesini vereceğiz.

Bu vesile ile tüm üyelerimizin, Türk İş Dünyasının, İslahiye ve Nurdağı halkının yeni yılını tebrik eder, mutlu, sağlıklı, başarılı bir yıl dilerim.”

  • İSLAHİYE TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI SELAHATTİN TÜRKMEN'İN YENİ YIL MESAJI

İslahiye Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç