• 10.01.2024
Gücünü kamuoyu desteğinden alan, halkın haber alma hakkının kullanılmasını sağlayan basın, önemli ve etkin bir denetim organı olma konumuyla, demokrasinin temel unsurlarından biridir. Gazetecilik mesleği, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlar altında ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu gelişen olaylar karşısında aydınlatırken diğer taraftan da vatandaşımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği, “Basın ulusun ortak sesidir” bilinciyle çalışan ve milletimizin ortak sesi olan tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.

Selahattin TÜRKMEN

İslahiye Ticaret Odası
Yönetim Kurulu Başkanı
  • Yönetim Kurulu Başkanımız Selahattin Türkmen"in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı