YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SELAHATTİN TÜRKMEN'İN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

• 06.02.2024
“Kandiller, sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı, manevi dünyamızın aydınlandığı en özel günlerdendir.
İnsanı miraca götüren yol barıştan, sevgiden ve kardeşlikten geçer.Depremin yıl dönümü ve Miraç Kandili'nin bir araya geldiği bugünde, dualarımızda birlikte olalım, geçmişte yaşadığımız acıları paylaşalım ve geleceğe dair umutlarımızı birlikte yeşertelim.

Bu duygu ve düşüncelerle depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ailelerine bir kez daha sabırlar diliyor, herkesin Miraç Kandili'ni tebrik ediyorum.

Selahattin TÜRKMEN
Yönetim Kurulu Başkanı