YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SELAHATTİN TÜRKMEN'DEN 6 ŞUBAT DEPREMİ ANMA MESAJI

• 06.02.2024
06 Şubat 2023'te asrın felaketi olan, İslahiyemizi, 11 il ve 14 milyon insanımızı derinden etkileyen deprem yaşadık.

Tarihimizin en zorlu sınavlarından birinden geçtiğimiz o günlerden bugüne sahip olduğumuz hasletleri, âlicenaplığı, dayanışma ruhunu, beraberlik duygularını harekete geçirerek, ilk andan itibaren devletin bütün kurumları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, sivil toplum kuruluşları, tüm şehirlerimiz ve diğer ülkelerden gelen görevliler kenetlenerek yaraların sarılması için büyük çaba göstererek bu dehşetli yıkımın altından hep birlikte kalkmaya çalıştık.

Kahramanmaraş-Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremde, yıkımı yaşayan şehirlerimiz olmak üzere tüm ülkemize ve İslahiyemize tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Aziz milletimizin bu tür felaketleri bir daha yaşamaması temennisiyle, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, depremi maddî manevi hasarla atlatan tüm hemşehrilerimizin acısını yürekten paylaşıyorum.

Selahattin TÜRKMEN
Yönetim Kurulu Başkanı