Başkanların 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü mesajı

• 14.07.2024
İslahiye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin TÜRKMEN, ve Meclis Başkanı Hüseyin ERDOĞAN"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" nedeniyle mesaj yayınladı.

15 Temmuz 2016 tarihinde Türk milletinin birlik, beraberlik ve huzuruna yönelik gerçekleştirilen darbe girişimine, Türk Milleti göğsünü siper ederek Milli İradeye ve demokrasiye sahip çıkmıştır.

vermeyecektir.Aziz milletimiz bir kez daha demokrasisine sahip çıkmış dimdik ayakta kalmayı başarmıştır. Demokrasimizi ortadan kaldırmaya yönelik hiç bir müdahaleyi kabul etmemiz mümkün değildir.

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişimi sebebiyle birçok vatandaşımız, polisimiz ve askerimiz şehit oldu. Türk demokrasisini hedef alan bu hain girişim, Türk halkının demokrasiyi ve seçilmiş iradeyi korumak için gösterdiği destansı direnişle geri püskürttü.

Alçak darbe girişimini planlayan FETÖ terör örgütünü ve destekçilerini lanetliyor, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününde şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle, şükranla anıyoruz."
  • Başkanların 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü  mesajı