MÜCBİR SEBEP HALİ'NİN UZATILMASIYLA İLGİLİ BASIN TOPLANTISI

• 20.08.2024
🔷Yönetim Kurulu Başkanımız Selahattin TÜRKMEN, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, deprem bölgesi illerinin oda başkanlarıyla birlikte 'Mücbir Sebep Hali'nin uzatılması için çağrıda bulundu.Mücbir sebep uygulaması 31 Ağustos sona eriyor. Fakat mücbir sebep hala devam etmekte esnafımız işyerlerine geçemedi yurttaşlarımız hala konteynerde yaşamakta hayatımız olan düzenine dönmedi bundan dolayı "Mücbir Sebep" süresinin uzatılması gerekmektedir.

🔷Depremden en çok etkilenen İllerde ve İlçelerde “Mücbir Sebep” süresi mutlak suretle uzatılmalıdır.

Üyelerimiz ,İl ve İlçelerimizin yaralarını bir nebze de olsa saracağına inandığımız ortak önerilerimizin Hükümetimiz nezdinde dikkate alınması başlıca talebimiz ve dileğimizdir.
  • MÜCBİR SEBEP HALİ'NİN UZATILMASIYLA İLGİLİ BASIN TOPLANTISI