İletişim Hattı +90 (342) 862 11 26
Haberler

13 KASIM İslahiyenin Kurtuluş Günü Kutlama Mesajı

  • 12.11.2015



Birlik ve dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde İlçemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95. Yıldönümü olan 13 Kasım Kurtuluş günümüzde Öncelikle, yokluk ve yoksulluk içerisinde çok zor şartlar altında kutsal vatan topraklarının bağımsızlığı için kahramanca mücadele eden, Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve O’nun silah arkadaşlarını, kurtuluş mücadelesi sırasında şehit düşen Kuva-i Milliye Efeleri’ni ve şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, Kahraman Gazilerimize , İç ve dış mihrakların her türlü oyunlarına karşı ülkemizin bölünmez bütünlüğünün teminatı olan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Tarihini ve geçmişini iyi bilmeden geleceği inşa etmek mümkün değildir. Bu nedenle kurtuluş günlerimiz, tarihe ışık tutması açısından son derece önemidir. Bizlere düşen görev ise tarihiyle, muhteşem doğasıyla, çok önemli doğal ve kültürel değerlere sahip ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için var gücümüzle çalışmaktır. Hepimizin ortak değeri, İslahiye olmalıdır. Sevgiyi ve hoşgörüyü yüreğinde yaşatan, ortak yaşama kültürünü oluşturmuş insanımızın bu erdemli davranışı özellikle çağımızda çok ama çok önemlidir. Biz, bu sevgi ve hoşgörüyü birlik ve beraberlik içerisinde muhafaza ettiğimiz sürece, gelecek günlerimiz çok daha iyi olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle İslahiye’mizin 95’nci kurtuluş yıl dönümünü yürekten kutluyorum.

 

SELAHATTİN TÜRKMEN

YÖN.KUR.BAŞK.

  • 13 KASIM İslahiyenin Kurtuluş Günü Kutlama Mesajı

İslahiye Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç